ua en ru

Названі переможці премії в галузі будівництва IBuild Ukraine-2013

В Україні назвали переможців Всеукраїнської премії будівельного ринку iBuild Ukraine -2013. Нагородження проходило в Міністерстві регіонального розвитку, і кращі представники будівельної галузі вибиралися в 15 номінаціях.

Найнадійнішими компаніями-забудовниками України були названі "Київміськбуд", "Ліко-Холдинг" і "Ковальська".

Кращим учасником програми доступного житла стала ХК " Київміськбуд", кращим девелопером визначена компанія КАН, генпідрядником - "Альтіс-Холдинг".

Також кращим фінансовим партнером будівельного ринку названо банк "Аркада", виробником будівельних матеріалів - "Ковальська".

У номінації "Кращий житловий комплекс року" третій рік нагороду здобув ЖК "Міністерський".

"ЖК "Міністерський" передбачає будівництво чотирьох окремих сучасних житлових будинків. Нині перша черга комплексу введена в експлуатацію в 2012 році і заселена, друга перебуває на завершальній стадії", - повідомила Тетяна Семенкова, директор компанії забудовника комплексу "Енергополь-Україна".

За її словами, найбільшим попитом в житловому комплексі користуються двокімнатні квартири середньою площею 70-80 кв. м.

"Будь-який покупець за допомогою своєї фантазії і наших дизайнерів може зробити ту квартиру, яку він хоче. Планування можна створювати індивідуально, якщо тільки вони не порушують правила будівельних норм. До обміру квартир і введення будинку в експлуатацію покупці можуть звернутися до нас - і ми зробимо перепланування", - підкреслила Семенкова.

Директор "Енергополь-Україна" відзначила, що в найближчих планах компанії - початок будівництва четвертої черги комплексу.

"Вже забиті пробні палі, було проведено їх успішне випробування. Думаю, що навесні буде розпочато будівництво четвертої черги. Це також буде житловий будинок, а не офісний центр, як планувалося раніше", - додала Семенкова.